Mme Pascale Adreani, Balázs Péter és Madarász László kerekasztal-beszélgetése az uniós választások, következményeiről, hatásairól

Pascale Adreani francia nagykövet asszony, Balázs Péter volt külügyminiszter és Madarász László, az MNB Felügyelő Bizottságának tagja – a becsületrend kitüntetettjei és egyesületünk tagjai – Balázs Péter moderálásával kerekasztal beszélgetés keretében vitatták meg a május 26-i Európai Parlamenti választások eredményének várható következményeit.

Egy nappal azután, hogy az Európai Tanács megnevezte az európai felépítmény négy legfontosabb tisztségére a jelöltjeit, rendkívüli lehetőségünk kaptunk arra, hogy ne csupán meghallgassuk, hanem érdemben részt is vehessünk egy élénk vitában az európai kérdésekről, Európa jövőjéről.

 

 

Mme Pascale Andreani, l’Ambassadeur de France, M. Péter Balázs ancien ministre des affaires étrangères et M. László Madarász membre du Conseil de Surveillance de la Banque Nationale Hongroise – Légionnaires et membres de notre Association ont bien voulu accepter de participer à une table ronde animée par M. Péter Balázs sur les conséquences des élections EU de 26 mai.

Au lendemain de la finalisation du choix du Conseil Européen aux quatre fonctions les plus importantes de l’architecture européenne, nous avons eu une occasion exceptionnelle pas seulement d’écouter mais de participer dans un débat très vif sur les questions européennes.